Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På dödsbädd

Att möta dig
som jag inte känner
på dödsbädd

kakektisk
utan leende
rädd

det ekar i mig

vi talar ej om döden
utan om allt annat

när jag går
är du kvar där i sängen

och ekot av dig följer mig




Fri vers av Rovdjur
Läst 229 gånger
Publicerad 2020-06-09 23:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rovdjur
Rovdjur