Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Betänklighet

Efter allt har du mig, i betänklighet trevandes
sökande en glänta
en lund för frid

på egna ben i världen
där längtan kvarstår

att bli omfamnad på nytt av gudomlighet

vaggad i livet
att bli varse,
förundrad som det lilla barnet

ännu funnes ej vatten
att släcka törst,
för irrvägs vandrande




Fri vers (Fri form) av Rovdjur
Läst 216 gånger
Publicerad 2019-03-24 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rovdjur
Rovdjur