Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Herr Lavendelhjärta

Herr Lavendelhjärta har
innerfickorna på stjärnkavajen
Fyllda med kärleksord
du vet han
Som får andra killar att
lämna Walk over

Han som
fångar alla flickors blickar
I discorykande lokaler
han som citerar
Shakespear på löpande band

För alla faller
som käglor när han
Vattnar munnar
med mjuka hallon läppar

Han köper dyra middagar
Italian resturants
Plockar fram åtra
ur skjortärmen och
Placerar heta vulkaner
i kvinnomagar

Röker ciggaretter
pratar flytande franska
läppjar på vin och
Skjuter amorspilar
Med sina höftben















Fri vers av unhappyvoices
Läst 388 gånger
Publicerad 2006-05-18 18:09



Bookmark and Share


  Propella
Jäklar vad snyggt! Den här svämmar över av geniala formuleringar såsom:

"Som får andra killar att
lämna Walk over "

Hur bra som helst.
2006-05-18

  Tassan
å vilken sleecy greasy kille...
snygg och skojig text. "Herr lavendelhjärta", vem kan låta bli läsa vad som lyder under den rubriken.. hehe.
2006-05-18
  > Nästa text
< Föregående

unhappyvoices
unhappyvoices

Mina favoriter
Du pumpar bra, sa jag.