Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ord i taget


Ett ord i taget
Ett steg i taget

Man hinner det man hinner
Man vinner det man vinner
och det är bra med det

Likt snigelns framfart över jordytan

Ett ord i taget
ur de texter man bör plöja

Paralyserade läser inga ord med glädje
paralyserade lever inget liv med glädje

Ett ord i taget
än inga
alls




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-01-27 11:04



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Steg för steg, ord för ord, som leder mig och finner mig! Bra!
2017-01-31

  KYREUS of Sweden
I England:
"step by step,
little by little."
2017-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP