Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om det där med att krångla till det för sig ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-01-28 02:55



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Tja! Trots allt.
Bättre lyssna till
den sträng som
brast. än att aldrig
spänna en båge!
:)
2017-01-29

    ej medlem längre
Ja så kan det gå om man satsar för stort! Tack för dagens skratt!
2017-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP