Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-or snart borta...

Ett gäng satt på en bar och
diskuterade, då skrek en av dem högt:
-TVÅ SIDER! Då ropade bartendern:
-Sa du två cider? Då ropade mannen
ännu högre: -Jag talar om TVÅ BOKSIDER!!!
-Oj, sa mannen vid bardisken,
men så´n cider har inte vi här!

Ja snart är alla pluraländelser -or borta
och då lär vi komma ännu mer till korta!

Det är verkligen synd för -or i slutet
på ord låter glatt, med -er på på slutet
faller dessa ord så platt och så matt...
Och förståelsen blir ju eftersatt!





Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-28 04:48



Bookmark and Share


  ULJO
Schack matt med andra ord då
2017-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt