Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Melodi finns...


Ja, ta sig tid i tid!

När gav du bort en blomma sist
en blomma sist, en blomma sist...
En liten blomst kan helt förvisst
göra livet uppåt! Visst!

Ändå blomma jättestort
och så´nt är ju enkelt gjort
så du bara raska på
vad är det att vänta på...

Den blomman lyser ju så
som ett ljus ifrån dig då
och var stund den strålar grann
är du glad, ATT JUST DU HANN!












Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 387 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-28 09:50



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
Kloka ord, finns det något trevligare än en liten blomma. Lyser upp och gör en glad i hjärtat.
2017-01-30

  Lars Hedlin
Visdoms ord
2017-01-29

  limerick
Fint och klokt! Omsorg kan lindra mången sorg.
2017-01-28

  Salvation Pepper
En given blomma kan ge mycket, det har du rätt i!
2017-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt