Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ska du stanna eller gå nu


Tankar till skilsmässa

När insikten helt oavsiktligt
gör utsikten oändligt vacker.

När jaktens skymning tar över
säkrast gå hem igen.

För lätta byten helt kardborrelika
lovligt ensamma blir.

I trygg vrå i saknads skrå
slår förnekelse ut i blom.

För det som är kan också bli
och sen allt runnit klart.

Att stanna här helt vuxenlikt
fast tankar tagit slut.

För allting sker vid sidan av.
Ett hörn. En fest. Ett liv.

Ännu inga vårtecken.




Fri vers (Fri form) av Veronica Strand
Läst 417 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-01-28 12:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Veronica Strand