Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte kompatibla

Tårar har fallit så länge
Över allt som aldrig händer

Över den snart tomma sängplatsen
Över kommande tysta frukostar

Över barnet vi aldrig får
Över framtiden som kvävs

I samma ögonblick jag säger till dig
Jag älskar dig
Men vi är inte kompatibla




Fri vers (Fri form) av Veronica Strand
Läst 117 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-27 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Veronica Strand