Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bebislycka

Jag dansat i din vals
Men känn ingen oro alls

Inga käppar i er bebislycka
Även om nog jag kan tycka

Att hon har rätt att veta
Du spenderar nätter heta

Med en som inte bär ditt barn
Men hon är fast i dina garn

Jag snart mig trasslat ur
Att jag nu vet är satans tur

Och du ser inga hinder
Att hänga runt på Tinder

Ni följer era egna lagar
Lyckliga i alla dagar




Fri vers (Fri form) av Veronica Strand
Läst 130 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-19 20:53



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa jag menar alltså om diktarduet är något att ha.
2019-10-23

  Anya VIP
Tänker på otrohet när jag läser. Svårt att ta ställning om man ska känna sympati för diktarjaget som dansar i diktarduets vals. Är en sådan människa något att ha?....funderar jag.
2019-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Veronica Strand