Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Imorgon är en annan dag

Ögon svider från dagens salta rännilar
Slut dem nu och låt drömmen låtsas som ingenting.

Imorgon är en annan dag




Fri vers (Fri form) av Veronica Strand
Läst 167 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-02-14 23:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En oväntat innehåll i din text är passusen "låt drömmen låtsas som ingenting". För då kommer säkert en lugnare dröm fram och ger ro. Ögonen svider ju.
2019-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Veronica Strand