Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du bär ett liv inom dig.

 

 

Du bär ett liv inom dig

 

du bär ett mirakel.

 

Det andas en skapelse så stor och så vacker.

 

Inget annat betyder något

 

Mer än livet du bär,

 

snart kommer hon eller han att finnas här

 

och kärlek få av oss alla.

 

Vi kommer alla att älska det undret ni skapat.

 

Vi kommer alla att finnas här

 

Om ni någonsin behöver något,

 

finns vi alltid till hands.

 

Inget är viktigare än att ge ett barn det

 

Hon eller han behöver

 

och jag vet

 

att så kommer det att bli

 

att älskas villkorslöst

 

av oss alla




Fri vers av Porslinsdockan
Läst 288 gånger
Publicerad 2006-05-18 19:54



Bookmark and Share


  * Ammi *
livets under.......
2006-05-31

  Fredrik Stillesjö
Hej Camillan!

Vilken vacker dikt om livet som är så värdefullt och barnet som är så älskat. Hälsar Fredrik
2006-05-19

  prinscess VIP
men vad vackert skrivet
att finnas där för någon
vid en sån stor händelse
när ett nytt litet barn
kommer till världen
värd en klar femma
2006-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Porslinsdockan