Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är en frånvaro

Du kom till oss i drömmar
dina sorger liknade ännu våra
endast på doften kunde man skönja
en svag avvikelse, en frånvaro av beröring

och bakom ögonen, en tyst anomali
en aning av en skugga
som får de talande att rygga undan
och de tysta att tiga vid din sida

det finns en tid då rönnen blommat
då du sträcker dina händer mot ett avstånd
tills det inte längre går att dölja
hur du inte längre tillhör oss




Fri vers av Grävling
Läst 294 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-01-29 19:55



Bookmark and Share


  Minkki VIP
särskilt slutet griper tag, tack för en fin text
2017-02-02

    ej medlem längre
Fint skaldat!
2017-01-30

  Nanna X
En dikt om frånvaro med stark närvaro!
2017-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling