Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kamp

Du försvårar varje gång du talar
Du väcker, tar dig in och för mig bort
Allt det jag byggt
För allt jag har kämpat
Borta, försvunnit, ett minne blott




Fri vers (Fri form) av Mrell
Läst 272 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-30 00:39



Bookmark and Share


  danne //
Det här är en utmanande text..
Jag vill vrida å vända på den, existensen
står på spel !
Vad är det som raseras ?
vad försvinner ?
Det finns ju kvar i en oavsett utgången..
Lyckas man radera, försvinner inte en del av själv i något bortom sig själv då...
Mina tankar flyger om kring kors å tvärs
2019-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Mrell