Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hjärnan verkar vara ur funktion och hjärtat har slutat slå för mänskligheten


Gränslöst storhetsvansinne


Trump är ett stort skämt
som ingen roas av

han skapar kaos istället för ordning
gör sig till åtlöje
en levande måltavla

trots sin maktposition
är han dock dödlig individ

det hetsar nog många
att kolla om det finns
något hjärta i den kroppen




Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 323 gånger
Publicerad 2017-01-30 12:48



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Klaver-Trump är på tok för fyrkantig
för ovala rummet.
2017-01-31

  Solstrale VIP
Så riktigt... Nej inget hjärta, och hans hustru kan nu inte smita, eller om hon så gör kan hon inte komma tillbaka, det kanske ska tolkas som olaga hot... Hon är ju inte född i landet... Invandrad och inte amerikanska...
2017-01-31

  Staffan Nilsson
Bra!

2017-01-30

    ej medlem längre
Skulle tro det!
2017-01-30

  Larz Gustafsson VIP
Dessutom är jag jublande glad att häxan Clinton inte vann.
2017-01-30

  Larz Gustafsson VIP
Det är politiskt korrekt att tycka som du tycker.
Alla har KOMMENDERATS att tycka så här. Det har massmedia sett till.
Jag tycker Trump gör rätt.
Dessutom är han abortmotståndare och vän av Israel. Så jag kan stödja honom så långt.
Varje land har rätt att självt bestämma hur många flyktingar man vill ta emot.
Det går bra för oss här uppe som inte har USA:s problem att brottas med att sitta och moralisera.

Trump är en av de få som visat handlingskraft och som håller sina löften.

Det är ingen idé att alla ni som tror ni vet bäst försöker få mig att ändra uppfattning. Jag böjer mig inte för något grupptryck.
2017-01-30

  Quasimodo
Ja, jag undrar hur det kunde bli så här och när det ska ta slut!?
2017-01-30

  Marita Ohlquist VIP
Precis, undrar ofta hur det kommer att bli, han verkar inte ha några gränser för sin framfart!
2017-01-30

  Marianne Räf
Ja, det är svårt att
försvara hans politik!
2017-01-30

  ULJO
Hen hetsar en värld. Undrar bara hur länge det dröjer till allt kollapsar.
2017-01-30
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP