Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fight club

det ser ut som någon sprängt hela himlen
luktar svavel i luften

min keps döljer allt du inte får se
blundar när jag går över gatan
blixtrar till under ögonlocken

du är bågen jag är pilen
skjut mig
dit du vill
du har mig i handen
du får mig vart du vill

blommor vissnar av för stark sol
fiskar simmar omkring i mälaren
jag skär mig i halsen
för jag vill ha gälar
vattnet färgas
du är blå jag är röd

det håller på att ta slut nu
jag ligger för nära säger du
jag kan spränga allt i bitar på 3 sekunder




Övriga genrer av landetingenstans
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-01-31 16:31



Bookmark and Share


  Robin V
Bra!
2017-01-31

  Ananas
Starkt.
2017-01-31
  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans