Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tid som långsamt stryps


Lunds bohemer är
ett utdött släkte
som begravdes med
rökförbudet
och kafékedjorna

Numera är
årets julklapp
att slippa tänka™




Fri vers av henke_r
Läst 253 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-01-31 16:45



Bookmark and Share


  Ric
Klockrent, för att använda ett slitet uttryck. E-cigg? ;P
2017-02-01

    Sefarge VIP
För alla svar finns ju redan i cyberrymden
Eller skönljuv glömska i såpopera seriers
Förblindande värld!
Smartskarpt iakttagelse skriftat!
:)


2017-01-31
  > Nästa text
< Föregående

henke_r
henke_r