Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sample

Jag glömde bort
att allt är mitt fel
en jag gånger sju miljarder
otillräckligt smart
för arg eller för tveksam
för självisk
för svag

jag glömde bort för jag orkade inte
sju miljarder gånger orkade jag inte
sju miljarder gånger var min moral en fasad för narcissism
sju miljarder gånger stannade jag med gråten i halsen och vågade inte säga något

förlåt
sju miljarder gånger paralyserad av skuld
förlåt igen

Jag är medelvärdet
Varje dag hoppas jag att jag är högre egentligen
Jag försöker vara högre
Men det kanske inte är så det funkar
Det kanske bara är p-hacking




Fri vers av Blork
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-31 19:10



Bookmark and Share


  pyre
<3
2017-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Blork