Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Norrsken

 

 

 

Änglarna sänker sina böljande ridåer i vinternatten

låter dem dansa

byta färger

lysa upp svarta natten

i möte

med

gnistrande vit renbäddad säng




Fri vers av Ingrid Trolle
Läst 448 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2017-01-31 23:03



Bookmark and Share


  C_Cyrus
Väldigt Vackert!
2017-03-24

  Katinka VIP
Å så vackert!
2017-02-14

  Goraxy 89 Orion VIP
Elegant - Såg senast det flammande norrskenet vid Ounasvaara i finska Lappmarken för länge sedan nu, men jag såg det också som barn på den södra arkipelagen i svenskfinland ett år med intensiv solaktivitet och jag förundrades över det sprakande ljudet.
2017-02-10

  Lars Hedlin
Oerhört fint skriftat!
2017-02-02

  Heikki Hellman
Livlig fantasi är en härlig gåva och ett gott karaktärsdrag! Lyckat skaldat.
2017-02-02

  Bo Himmelsbåge
Härligt när Änglarna bäddar rent i gnistrande snöbädden,
med norrskensflammande lakan....!
Då... kan vi också vila lugnt och tryggt,
med Änglavingar lindade runt oss...

Mycket fint o vackert skaldat!
2017-02-01

  aol
Härligt stilfullt svingar du pennan
2017-02-01

    Dan Myrbeck
Behovet av änglar ökar
hela tiden.
2017-02-01

  Eva Helene VIP
Så vackert möte mellan det himmelska och det jordiska renbäddade!
2017-02-01

    ej medlem längre
Vackert och skimrande skrivet om änglarnas dans
2017-02-01

  Olof Lagerhorn VIP
Vackra, mångbottnade och insiktsfulla bilder om kärleken mellan himmel och jord.
2017-02-01

  S-E Forslin/same
Kan det vara så att Norrskens färgfladder över himlavalvet avslöjar Allmaktens kvällspromenad? Själv är jag därom övertygad.
2017-02-01

  Marita Ohlquist VIP
Underbar bild du målar med dina ord!
Vackert, mycket vackert.
2017-02-01

  KYREUS of Sweden
Stilfullt!
2017-02-01

  ULJO
Så fint om änglars existens
2017-02-01

  walborg
Intimitet och nära möter storslaget himlaskådespel - poesi som öppnar sinnen
2017-02-01

  Fem hjärtan VIP
Ljuvligt diktat om ett änglavackert skådespel!
2017-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Ingrid Trolle
Ingrid Trolle