Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Preposioner

De skrattar ju ÅT dig
hela tiden sa folk till mig...
Nej sa jag det gör de inte alls...
Ser du inte det sa folk...
Jodå sa jag...
Jag både hör och ser
att de skrattar...
Men jag vet ju att
de skrattar MED mig...




Övriga genrer (Kåseri) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-31 23:04



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Får mig att tänka på detta med
prepositioner... - något som
anses svårt i de flesta språk...
2017-02-01

    Dan Myrbeck
En bra medmänniska
skrattar inte åt,
utan med.
2017-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt