Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det behövdes inte mer än så

för att hon skulle få sin vilja fram
Så hon tyckte att han var lekande lätt att manipulera
Behövde inte mera än att vicka lite på stjärten och puta lite
med brösten för att han genast skulle börja äta
ur hennes hand
Han blev kär, men inte hon, tyvärr
Så att ta det här emot honom?
Utnyttja honom så mycket som möjligt vore egentligen
bara fy skam
Men som den sol och vårare som hon är hade han
inte en chans innan hon hade skinnat av honom
på bara överkroppen
Och det för att sen lika smidigt bara försvinna i fjärran
För en så länge hade hon ju aldrig åkt dit
och hamnat i finkan
Peppar, peppar, ta i trä…

Det behövdes inte mer än så!

Ken Cassel
½-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 286 gånger
Publicerad 2017-02-01 03:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel