Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DYGNET


Midnatt
endast sotarn har hatt
Klockan slår 1
Det har ingen sett
Klockan slår 2
Dom flesta e små
Den blir 3
me bara katten breve
Å nu e den 4
även dåliga råd e dyra
Den blir 5
Nån borde gå hem
Och nära 6
men bara halvsex
När den är 7
å jag å du
Eller t.o. m. 8
och vi utan måtta
Frukost vid 9
eller efter tio
Men va fan 10
vi ser på Mio min mio
Till typ 11
bara vi själva
Slut vid 12
på ett stenhårt golv
Och nu blir den 13
känns som mera ton
på ton på ton
ända till NITTON!
fan va tungt
Äntligen 20
kan snacka me Hugo
Vuxen och 21
ändå lite snett
Gånger två blir 22
stora blir små
Uret pekar på 23
men visarn e sne
Nu e vi runt på 24
goda råd e DJÄVLIGT dyra!
För nu e vi på 0




Övriga genrer av stanton
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-01 14:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stanton