Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självklart

En klarsynt diplomat
vet att man både ger och tar
att det sällan finns givna svar
inte ens perfektionister
kan servera allt på guldfat

Det ryms inga kompromisser
eller fel på fasaden
i den fulländade staden
med en självutnämnd minister
ej heller för en besserwisser

En bror duktig utan knorr
utan både humor och fantasi
gör att det lätt kan bli
svårlösta hopplösa tvister
i en verklighet som bara blir torr

Att hellre leta upp nåt svar
istället för en egen åsikt
inte våga göra sin bikt
bara dölja sina brister
lämnar bara omöjliga frågor kvar

Finns det då sådana individer
tyvärr är det nog så
för mej är dom dock väldigt små
framstår mest som dåliga statister
fejkad perfektionerad snällhet vinner inga strider




Bunden vers av stanton
Läst 198 gånger
Publicerad 2018-04-10 19:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stanton