Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till ett barnbarn

Tänk, jag håller i 4 kilo guld
som fyller hela famnen
finns ingen lögn eller skuld
bara fullkomlig oskuld
har äntrat hamnen

En gåva som inte kan beskrivas
med vanliga fattiga ord
knappast heller överdrivas
bara tacksamt tillskrivas
vad som kan hända på vår jord

Jag känner både värme och hjärtslag
och jag ger tillbaks detsamma
fylls av glädje varje vardag
där styrkan tidigare känts svag
och lågan haft svårt att flamma

Så mycket av nåt så litet
som är så fantastiskt stort
är värt allt slitet
som gjort att man vunnit heatet
utan att använda kreditkort

Med kärlek har jag vunnit
mitt inträde till Sion
har gjort att jag återfunnit
lycka när tårar runnit
av glädje tack vare
LION




Bunden vers av stanton
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-04 10:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stanton