Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens Dikt från 1937 Gratuleras 1/2 2017

Precis som mitt årsbarn Dagens Dikt

har jag överlevt

och uttrycker varje dag

mina dagliga känslor

och det jag vill sätta ljuset på




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 355 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-02-01 14:43



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
80 bäst alltså ! rätta virket det. om nu åldrar betyder nåt.
2017-02-01

    Sefarge VIP
Ni två
Överträffar
varandra
Tillsammans!
m.a.o. !
:)
2017-02-01

  Marita Ohlquist VIP
Fint om ordens betydelse!
2017-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP