Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andefattig



Aningslös är tanken

Som hälsat på
Några gånger
I månaden

Men blivit förnekad
Och utplånad

Lever nu blott i drömmen
Svagt susande
som hasselmus löv
Om vårkanten

Hoppet om att få finnas
till går inte att ta miste på

Vem och vad bestämmer det?




Prosa av Sefarge VIP
Läst 499 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-02-02 04:18



Bookmark and Share


  Åse Tropp VIP
Ja, du kan skriva!
2017-06-04

  Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
underbart! <3
2017-04-28

  Ric
Skört och vackert. Finstämt.
2017-02-25

    ej medlem längre
En kärnfull, väl formulerad och tänkvärd dikt.
Existentiellt, begrundande över varandet. Blandade känslor... Tanken som gör sig påmind kanske kan kännas tung, men symboliken med hasselmuslöven om vårkanten kastar ljus över texten.
En vackero ch djup fråga i slutet! Detta är spännande:
"Aningslös är tanken
Som hälsat på
Några gånger
I månaden"

2017-02-05

    ej medlem längre
Gillar denna.Raderna 7 till 10 är fenomenala.I really mean it!
2017-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP