Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRBLINDADE




Man ser inte vad som händer
märker inte att vinden vänder
inte bara nära utan i alla länder
Man hör inte den förvrängda rösten
märker inte den falska trösten
känner inte sorgen i brösten
Förstår inte att det är hösten
som övertar våren
strör salt i såren
man förblindas av dåren
och när man vaknar
är det nåt man saknar
men det kan va för sent
det som var dom goda åren
det som var mjukt och lent
är nu fruset och stelt
varma vågor har blivit is
delat det som var helt
hat och avund har blivit
godkänt på nåt vis




Övriga genrer av stanton
Läst 223 gånger
Publicerad 2017-02-02 13:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stanton