Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Reflektioner över dagen som gått


Februarikväll

En februarikväll som andra
går hem till sig.
Själv höll jag mig hemma
i morse
likt en skeppsbruten matros
håller sig på den ö
som är det enda hem han känner.
Dagen slets itu av ett sms
från en vän på andra sidan stan -
där de luggslitna
inte bor -
kylan för oss samman
som tårarna på begravningen.




Fri vers av Lars Beermann
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-02 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Beermann
Lars Beermann