Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att släppa taget om någon

eller någonting som man tycker om är inte alltid
så lätt eller kul
Allra helst om man är tillsammans med någon
som helt plötsligt gör slut
Någon som man är van att ha vid sin sida
Så när tanken kommer att man åter igen kommer att få
bli ensam kvar är det lätt hänt att man blir lite ledsen
och sur
då man känner att man håller på och lida
Då det känns som om någon helt plötsligt har tagit ett
stryptag om ens hjärta som helt plötsligt har börjat svida
Av någon konstig anledning
Ja, så kan det nog kännas när man måste släppa taget
om någon eller någonting som man tycker om
då det tåras lite lätt i ögonen av saknad
Men man överlever...

Ken Cassel
2/2-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-02-02 20:56



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, livet brukar gå vidare...man vänjer sig även om det inte alltid är så lätt...
2017-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel