Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den senaste dängan från publiken

på Stockholms läktarna
Ropen skalla, Mera dos åt alla
Våga supa, Tufft att vara full...

Sedan så frågar man sig själv
Menade de verkligen det som de sjöng, eller var de bara
lite ironiska och skämtsamma
Jag vill tro på det sistnämnda…

Ken Cassel
3/2-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-03 02:19



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, man får verkligen hoppas på det sistnämnda...men en del kanske tycker så där eller faller för grupptrycket......
2017-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel