Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se de svenska dödsbiljetterna

 

Måste upp till ytan
jag drunknar i min negativa energi
Mina krafter ryter
du har kvar krafter i ditt batteri

Men sitter du i den sjunkande båten
och inte kan, inte orkar simma
Är det svårt att hitta, ta emot tåten
som ska dra dig ur dimman

För i din hjälplösa ensamhet
känner du bara hopplöshet
Men du hittar enkelt till det du vet
som kan förkorta din livssituations värdelöshet

Självmord är hemskt
alla hatar fegisar
Försöker själen min sjunga lömskt
i hopp om att jag ska sjunga en annan visa

Men du ser bara en lösning
om du räknar bort yrket tjuv eller något liknande
Din stolthet kräver en annan avslutning
och då ser du endast liemannen i annalkande

Så tankarna om självmord börjar gro
modiga är de som törs men törs du
Du tvivlar på livet men är det av feghet du försöker tro
att det är en dag för tidigt att göra det nu

Men om den svenska mobbingen fortsätter
med utförsäkringar och mer skit likaså
Levererar Sverige idag än fler dödsbiljetter
det är något ni friska måste förstå

Sverige har blivit kallt
för den som är sjuk och inte arbetsför
Om ni friska blundar för allt
är ni inte bättre än Auschwitz-borna som levde utanför

Sluta då använda ert svenska namn
byt namn till nazist
För det är ni som tagit rasismen i hamn
även om det är för svenskar ni gör livet trist




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 402 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-02-03 02:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är svårt att ta sig ur dimman i kolsvarta natten...
Stark text som berör djupt!
2017-02-03
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP