Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Marken

Det är tur
att marken som vi går på
är så tung
så att den inte
flyger iväg med oss

För hur skulle
det se ut




Fri vers av stenhur VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-03 16:56



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Tack och lov för
tyngdlagen
2017-02-04

    Lena Söderkvist VIP
Vilken kul fundering. Många har nog haft den, desto färre har fått den på pränt.
2017-02-04

  walborg
Tyngdlagens lov
2017-02-03
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP