Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden kan vänta

jag vet att du är trött
men du är också rädd
för vägskälet
och vad det innebär

så snälla, försök igen
stanna en dag till
döden är tålmodig
döden kan vänta




Fri vers av 99knivesinside
Läst 286 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-02-03 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

99knivesinside