Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Proposition 45

Med rätten att bära vapen
Lär era barn att skydda sig själva
Det är budskapet dom har i Amerika
Men så är Amerika också ett våldsamt land
med mycket Pang Pang
En modell jag inte tycker att vi ska ta efter då livet är
allt för kort för att hålla på och skjuta och bråka
Då är det ju bättre att man komunicerar med varandra
då man håller på och språka
Kraxar lite för varann precis som en kråka
Kra Kra Kra
Så Proposition 45 vill jag inte ha
Om alla går omkring och bär vapen för att de är rädda
så är det inte något bra, tror jag
Vad tror du?

Ken Cassel
3/2-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-02-03 23:58



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det är tragiskt att sådant ska finnas överhuvudtaget...bort med skräpet...
2017-02-06

    tramp
Bra skrivet ! Kan prop 45 ha med Colt 45 att göra !?
2017-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel