Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medlemmar kommer och medlemmar går

Vissa har tröttnat på att läsa och skriva
såvitt jag förstår
Men jag finns kvar
Finns kvar här sedan länge och många dar
För nu har det gått många år
Och eftersom jag älskar att skriva av mig allt möjligt
och omöjligt stannar jag kvar här på Poeter.Se
Den som består
Så här lär jag bli kvar ända tills jag blir gammal
och dör med gråa hår
That´s fore shore
Och det medan medlemmar kommer
och medlemmar går…

Ken Cassel
3/2-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-04 00:28



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det märks ganska tydligt...men man vill ju inte sluta med något som man tycker om...i alla fall inte jag...
2017-02-06

  objekt3
roooy & rooger har en site ihop?
2017-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel