Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Politik, Trump


Väderlek

han fortsätter att trampa på

Trump Trump Trump

skapar svallvågor i landet

de som vill kan surfa på vågen

 




Fri vers av Maiah VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-02-04 19:11



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Briljant!
2017-02-10

  Lars E Jönsson
Lysande
2017-02-05

    ej medlem längre
Bra
2017-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP