Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För-, om-


Att vandlas

Det gör ont när knoppar brister.
Det som är tryggt spricker och faller bort.
Kvar, lämnat åt sitt öde är det nakna.
Det utsatta. Det ovana.

Men det är först då som man kan växa,
som man kan förändra sig,
som man kan utvecklas.
Först då börjar man ana hur det kan kännas att nå ända fram.

Jag tror att det blev en dikt.

Livet är en dikt,

en dikt.

 




Fri vers av Stephie
Läst 383 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-04 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stephie
Stephie