Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För drömma får man väl göra

När alla dessa vackra och förtjusande kvinnor
i sina pyttesmå bikinis står på rad i en bikini contest
blir jag så lätt svag för det motsatta könet då jag vill ha
Jag vill ha dem alla
Varför det
Jo, jag vill kolla om de alla smakar bra
Så om jag fick smaka på dem alla skulle jag bli jätteglad
då jag lär ha fått kåtslag och smält som om jag
vore gjord av choklad
Ja, då alla dessa förtjusande kvinnliga varelser
har gjort min dag
Det vore någonting det
För drömma får man väl göra…?

Ken Cassel
5/2-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 212 gånger
Publicerad 2017-02-05 06:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel