Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Längtan


Ett glas vatten

En njutfull klunk av

livgivande vatten

i min mun

en ljusreflektion

i glasets botten

ljus som bildar

ett kronblad 

     ...

ljuset för mig till

blomsterängen

...älskar....

... älskar inte...

kronblad 

för

kronblad

 




Fri vers av Maiah VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-02-05 13:49



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Talande iakttagelse således...
2017-02-23

  Lars Hedlin
Gott uppfriskande livfull
2017-02-10

  Verner Forsman
Fångar skönheten i ljusets spegling med vattnet. Och även skönheten i att dricka vatten när man är törstig.
2017-02-05

  Verner Forsman
kronblad / för / kronblad

klunk

efter

klunk
2017-02-05

  Mymlan58 VIP
Ett ögonblick, en tanke! Fint!
M
2017-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP