Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I tusen tusen bitar

 

Jag har gett bilden av att jag är okrossbar

Men just nu går jag sönder

 

 


I tusen tusen bitar
I väntan på dig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av wildrose
Läst 373 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-02-05 22:16



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
fin text som känns
2017-02-17

  Lars Hedlin
Oerhört stark
2017-02-16
  > Nästa text
< Föregående

wildrose
wildrose