Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vill du ha ett ligg? (Behöver du sova?)


Liggdags

Om man säger liggdags
istället för läggdags
blir det genast mycket
roligare.




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 476 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-02-06 05:17



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Kuligt tycker jag ...
2017-03-03

  alicja lappalainen VIP
ännu roligare om man ha någon att säga det till
2017-02-06

  Maiah VIP
Hahaha verkligen :-)
2017-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP