Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VARFÖR SKA ALLT ÄNDRAS?

Sitter här och funderar på varför allt ska ändras på.
Lyssnade i morse på två politiker de var med i morgon-TV.

Förstår inte alls varför en del vill skilja på flickor och pojkar i skolan.
När jag växte upp var vi mellan sjutton-tjugo stycken i klasserna, bra och stabila lärare och lärarinnor. Det enda som var olika var flick- och pojkslöjden.
Sedan ändrades det så de fick välja själva eleverna.

Pojkar och flickor tillsammans, det är så det ska vara.
Varför göra ännu mer skillnad mellan könen och dela upp dem?

Nej nu får politiker och andra inblandade tänka om tycker jag.
Som vi vet så lär vi av varandra också genom att umgås och dela erfarenheter.

Dela inte upp på gymnastik och idrott heller. Vi har inte haft det så förr, så varför nu?
Jag är sjuttio år och är fullt medveten om att samhället förändras.

Men det är fortfarande Sverige vårt land.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ezmeralda VIP
Läst 218 gånger
Publicerad 2017-02-07 12:30



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Blanda och se
allt det kan ge!
2017-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP