Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om kriget kommer hit

Vad är det värsta som kan hända om det blir krig
Jo, att man får sitt liv till ända
Jävla skit också
Vad är det värsta som kan ske
Jo, att om man inte ser upp när bomberna faller får
man inte längre vara med
Vara med dem som man älskar och håller av
Krig är smutsigt och skitigt
Inget som någon egentligen vill ha
I alla fall inte jag
Och att bli till en flykting från sitt eget land
är inte heller något bra
Gör nog inte den endaste människa glad
Att bara behöva lämna allting som man äger och har
och bara dra
Nä, så om kriget kommer hit till stan
så fan ta dem
Måste då genast gå med i motståndsrörelsen för att
ge fienden på nöten
Tralla la la la…

Om kriget kommer hit!

Ken Cassel
7/2-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-02-07 12:36



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Som det ser ut i världen är det kanske bäst att förbereda sig på det värsta...
2017-02-11

  objekt3
Fina tankar ändå om hemskt ämne
2017-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel