Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När lusten tränger sig på

vill man ha sex
Det skulle i alla fall inte kännas helt fel
Varför inte njuta av livet medan man kan
För på henne kan jag aldrig titta mig helt mätt
då allting med henne bara känns helt rätt
Hoppas att hon tycker det med
Vore jobbigt annars
För då kommer vårat sex slå sig helt slätt
med mycket smek och kel
Kom sötnosen min så går vi i skymundan
och älskar lite
För jag är så tänd på dig, just nu…

När lusten tränger sig på!

Ken Cassel
8/2-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 260 gånger
Publicerad 2017-02-08 04:38



Bookmark and Share


  objekt3
https://www.youtube.com/watch?v=PECP3EvPqHw

2017-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel