Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den gemensamma möjligheten

Bekväm med att vara obekväm
Tryggare ut och in
Vet först om att jag inte kan kontrollera
Lever då ej för att konfirmera,
Imponera
Briljera
Vill mera
dock aldrig själv
Väx jämte mig, låt oss bygga en stege till möjligheten
Upptäcka gemensamt
Att möjligheten ligger i Guds famn
så jag ber
Herre ro oss i land




Fri vers (Fri form) av Karolina Cerise
Läst 266 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-02-08 08:03



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Intressant att vi är olika. Jag föredrar att vandra mera på egen hand längs livets väg.
2017-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Karolina Cerise
Karolina Cerise