Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tokhaiku (Miljöfarlig färg)

Målaren valde
Farligare färgsorter
blev därför bly gast




Bunden vers (Haiku) av Roger VIP
Läst 512 gånger
Publicerad 2006-05-19 11:43



Bookmark and Share


  Anna H
Jadu, då var han inte på mitt företag för vi hade inte tillåtit sådan färg hos oss...
2006-05-19

  Sanningsägaren VIP
*läser och ler*
2006-05-19

  Cris
Mycket gastande här idag..!! hehe

superduper bra... han försvann
i en ton av dunstande färgångor...
2006-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP