Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skjut mig, det är lättast så

"Hellre fria än fälla",
bad jag på mina bara utnötta knän
och vi böljade in i en ny dimension av
förruttnelse

Du sa "vänd andra kinden till
så jag kan ge dig ännu en käftsmäll"
och jag absorberade
dig som en lina fultjack doppad i
mandelmassa

Jag log
dog
och väcktes åter
till liv




Fri vers av henke_r
Läst 306 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-02-10 19:20



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Som en läcker" liten
poetisk cayenne
kanelbulle"
:)
2017-02-15

    ej medlem längre
Jesus var en fula lintjack.
2017-02-11

    jaybird
Varför kommer jag att associera till en politiskt tillsatt jury som sparkar nedåt?
Drog de i sig rätt lina?

Vasst och bra.
2017-02-11

  Ric
'absorberade
dig som en lina fultjack doppat i
mandelmassa' är rakt av genialiskt, och du skriver i vanlig ordning skitsnyggt. love it!
2017-02-10
  > Nästa text
< Föregående

henke_r
henke_r