Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamma

Mamma vart är du?

Jag ser dig men du är inte där

Gråa moln täcker över med sorg , en målning av en plats där du står
Jag ger dig en ödmjuk gåva som du tycks inte vilja ta emot

Dyster glädje vakar över dig

Frånvarandes

Din smärta hugger dig där ingen ser
Jag ser

Låt mig få ta bort den smärtan ifrån dig
Jag bär den hellre än att se dig lida

En värld där osynliga sanningen i det synliga skymtar sig fram




Prosa (Kortnovell) av Lavira
Läst 212 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-02-10 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lavira
Lavira