Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Högkänslighetens agenda

Jag vill fortsätta

observera människor

och deras sätt att vara

trots kritik från dig för det

och jag fortsätter

att vara din bäste vän




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-11 09:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP