Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja, då är det vår

När tjejerna börjar ta av sig vinterkläderna
och blir lite tunnkläddare
Ett gott vårtecken

Eller

När kuken står som ett hammarskaft och fittan
är som hallonsaft
Ja, då är det vår

Och så vi längtar efter lite sol och värme…

Ken Cassel
11/2-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 324 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-02-11 10:43



Bookmark and Share


  K.S. Sollenhag VIP
O!
2017-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel